najem porsche

Najem Porsche – spoznajte užitek v luksuzni vožnji

Nemška avtomobilska znamka Porsche velja za eno najbolj luksuznih v svetu avtomobilizma in predstavlja pravi luksuz. Če si tudi vi želite zapeljati s tem cenjenim jeklenim konjičkom, se odločite za storitev najem Porsche, ki vam jo ponujajo pri podjetju Actinia. Na voljo vam je pester portfolio teh luksuznih vozil, tako da lahko izberete tisti model, pri katerem ste si že od nekdaj želeli sesti za volan.

Naj vaše sanje o popolni vožnji postanejo resničnost. Najem Porsche je namreč odličen način, da to tudi uresničite. Poleg tega pa lahko prvovrstno vožnjo podarite nekomu, ki se navdušuje nad Porsche športnimi avtomobili. V nadaljevanju preverite, kaj vse vam ponuja najem Porsche in kateri vrhunski modeli so vam na voljo za avanturo po vročem asfaltu.

Kaj vam ponuja najem Porsche?

Najem Porsche predstavlja celostno storitev, ki vključuje vse potrebno za udoben in brezskrben najem. Ko se odločite za najem enega od Porsche vozil, cena le tega vključuje:

 • izbrano vozilo v najem,
 • splošno garancijo vozila,
 • redni servis vozila v skladu s specifikacijami proizvajalca,
 • vse administrativne stroške,
 • obvezno in kasko zavarovanje z odbitno franšizo,
 • zimske in letne pnevmatike.

najem porsche 1

Z all inclusive najemom Porscheja boste spoznali umetnost sodobne mobilnosti in začutili posebno strast, ki jo lahko posamezniku pričarajo le avtomobili najvišje kakovosti. Zapeljite se s Porschejem in doživite enkratno izkušnjo v vožnji. Za več informacij in natančen izračun cene najema lahko izpolnite obrazec na spletni strani ali direktno kontaktirate ponudnika. Ta vam bo z veseljem odgovoril na vsa morebitna vprašanja in vam svetoval, katero vozilo najbolj ustreza vašim specifičnim željam.

Izberite svojega Porsche-ja

Pri podjetju z desetletno tradicijo Actinia svojim klientom ponujajo pester vozni park, med njihovimi najbolj priljubljenimi vozili pa so nedvomno prav avtomobili prestižne znamke Porsche. Najem Porsche vam obljublja  vrhunsko vožnjo, na voljo pa so vam naslednji modeli:

 • Porsche 718 Boxster Spyder: obilica moči in popolna zvočna kulisa združena v enem jeklenem konjičku, ustvarjenem za puriste. Večino bo navdušila že eleganten dizajn in privlačna oblika, ljubitelje mehanike pa bo nedvomno prepričal 4.0 litrski atmosferski šestvaljnik, ki omogoča pravo športno vožnjo.
 • Porsche 911 Carrera 4 GTS: 480 konjskih moči vas bo popeljalo v izvrstno dirkaško izkušnjo, ki je zagotovo ne boste nikoli pozabili. Porsche pač ve, kako se stvari streže.
 • Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet: popoln ‘kabrio’ s štirikolesnim pogonom je odlična izbira za vožnjo v vročih poletnih dneh. Naj se za vami obračajo vse glave.
 • Porsche 911 GT3 Touring: športni avtomobili so doma pri Porsche-ju. GT3 velja za popolno specialko na asfaltnih poteh – kombinacija uporabnosti in zmogljivosti navdušijo tudi najbolj zahtevne dirkaške poznavalce. Paket Touring pa mu doda še nekaj elegance, prefinjenosti in prikritega šarma.
 • Porsche Cayenne Turbo: Turbo je pač turbo – kar 550 konjskih moči, posebej prilagojeno podvozje in polna oprema za maksimalno udobje. SUV, ki zagotavlja izkušnjo športnega avtomobila je nekaj, kar lahko ustvarijo le najboljši proizvajalci avtomobilov. Cayenne Turbo ni klasični osebni avtomobil, pač pa prava avtocestna križarka.

najem porsche 2

 • Porsche Cayenne E-Hybrid: velik SUV, ki brez dvoma ponuja najboljšo vozniško izkušnjo na trgu. Klasičen pogon v kombinaciji s hibridno tehniko avto dela kar najbolj vsestranski – privoščili si boste lahko tako športno vožnjo, kot gosposko križarjenje na dolge razdalje. Prepričajte se, kaj vse ta elegantni jekleni konjiček zmore.
 • Porsche Taycan 4 Cross Turismo: Porsche je s tem modelom uspešno zakorakal tudi na tržišče električnih avtomobilov in še enkrat dokazal, da je prav zares velikan avtomobilske industrije. Model velja za izjemno hitrega, kvalitetnega in zmogljivega – pač takšnega, kakršna je znamka Porsche. Ponaša se s privlačno obliko Cross Turismo, ki vas bo preprosto navdušila.
 • Porsche Taycan 4S Plus: Porsche-jev električni avtomobil, ki je s strani Top Gear prejel nagrado za avto leta. Odločite se za najem Porsche in se o njegovih prvovrstnih lastnostih prepričajte kar sami.
 • Porsche Taycan Turbo S: gre za novi Porsche-jev  model velja za enega najboljših električnih avtomobilov na trgu. Odlikujejo ga hitrost, privlačen dizajn in izjemna zmogljivost. Tako kot ostali Porsche-jevi avtomobili, je tudi novi Taycan zelo kakovostno izdelan in primeren za najzahtevnejše stranke. Navdušila vas bodo predvsem inovativne rešitve, ki zagotavljajo izjemno vožnjo, medtem ko vas bo njegova zmogljivost pustila odprtih ust.

Že veste, katerega boste izbrali?

Eleganca na štirih kolesih

Ne glede na to, kateri model boste izbrali, ste lahko prepričani, da vas bo avto popolnoma prevzel in navdušil. Navduševanje voznikov je namreč nekaj, za kar je Porsche nedvomni specialist. Najem Porsche lahko izberete zase, ali pa ga izkoristite kot ekskluzivno darilo, ki ga obdarovanec ne bo nikoli pozabil.

Porsche ni zgolj avtomobil, pač pa pravo doživetje v vožnji. Pravijo, da kdor enkrat sede v Porsche, ga ne želi nikdar več zamenjati. Gre namreč za avtomobil, ki združuje izjemno vožnjo, eleganco in prefinjenost – lastnosti, na katere stavijo najbolj zahtevni in nepozabne avanture željni vozniki. Najem Porsche vam omogoča, da spoznate kako ekskluzivno vožnjo vam omogoča eden najbolj priznanih jeklenih konjičkov na svetu. Ne glede na to, ali se bo Porsche nekoč znašel v vaši garaži, si zaslužite doživetje, ki vam ga nudi ta popolna eleganca na štirih kolesih.

Avtor prispevka: