Servis Honda

Kam odpeljati svojo Hondo na ugoden in kvaliteten servis?

Vsak avto, ne glede na kakovost njegove izdelave, potrebuje redne preglede in občasna popravila. Honda servis Žibert je tu za vas in vaše Hondino vozilo. Honda servis Žibert je pooblaščeni servis za vozila Honda, kar pomeni, da vam bodo zagotovili najvišjo raven storitev. Za termin se lahko naročite in poskrbeli bodo, da bo vaš Honda avtomobil spet kot nov. Honda servis se ponaša z mnogimi kvalitetami, zato ne oklevajte in zagotovite vašemu avtomobilu vrhunsko storitev, kot si jo zasluži.

Celovita obravnava vašega avtomobila

Kot pooblaščeni servis za vozila Honda vam lahko zagotavljajo, da boste pri njih dobili le najboljšo storitev. Na voljo vam je celovita obravnava vašega avtomobila od osnovnega vzdrževanja pa do kompleksnejših servisov in popravil. Njihov Honda servis vam zagotavlja redne preglede, servise in popravila, vedno pa so vam na voljo tudi za svetovanje in reševanje dilem o vaši Hondi. Razumejo, da je vaš avtomobil za vas pomemben, zato so ustvarili servis, ki bo poskrbel za to, da bo vaš avtomobil vedno v najboljši možni formi.

Tradicija, znanje, strokovnost in prilagodljivost za vašo Hondino vozilo

Tradicija Avtohiše Žibert sega že več kot 30 let nazaj, ko so začeli sodelovati z znamko Honda. Skozi ta dolga leta so se veselili skupaj z njihovimi strankami in ustvarjali prihodnost. Za uspešno delo je ključno znanje, zato se v Avtohiši Žibert redno izobražujejo in posvečajo doseganju visoke strokovnosti. Njihov cilj je ponuditi kakovostne in strokovne storitve ter poskrbeti za zadovoljstvo njihovih strank. Prilagodljivost je dandanes zelo pomembna, zato so v Avtohiši Žibert z dolgoletnimi izkušnjami in velikim znanjem dosegljivi, da vam pomagajo in odgovorijo na vsa vaša vprašanja.

Celovita storitev za vaše preventivne preglede in popravila

Servis Honda je tu, da poskrbi za preventivne preglede in popravila vašega vozila. Hondina vozila so že dolgo sinonim zanesljivosti, Honda servis pa je tu, da ohrani ta standard in ga še izboljša. Najboljše pri vsem skupaj je, da vam na njihovem servisu Honda zagotavljajo celovito storitev. Obiščite jih in se prepričajte sami. Na enem mestu boste dobili vse, od preventivnih pregledov pa do popravil, rednega vzdrževanja, odprave napak in vsega, kar potrebujete za popolno delujoče in tehnično brezhibno vozilo.

Honda servis
Zaupajte Hondinemu servisu za vse vaše potrebe po vzdrževanju, popravilih in storitvah za vaše vozilo.

Ekipa Honda servisa dobro pozna Hondina vozila, zato vedo, kako se jim streže. Honda servis, ki ga ponujajo, se uvršča med vrh kakovosti, saj njihovi serviserji v vaš avtomobil vgrajujejo le originalne Hondine rezervne dele, kar še dodatno potrjuje visoko raven njihovih storitev. Enako kot se vi ne zadovoljite z nekvalitetno opravljeno storitvijo, tako tudi oni usmerjajo vse svoje moči v to, da je Honda servis opravljen na najvišji ravni. Zadovoljna stranka je tisto, kar jih motivira za nadaljnje izvajanje njihovega poslanstva, ki je tudi po nakupu skrbeti za vaše Hondino vozilo.

Zaupajte Honda servisu za celotno življenjsko dobo vašega vozila

Servis Honda se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami. Več kot 30 let se ukvarjajo s Hondo in v tem času so spoznali njihova vozila do najmanjše podrobnosti. Redno spremljajo novosti in se prilagajajo smernicam, ki jih Honda določa. Prepričani so, da le redko kdo pozna Hondina vozila tako dobro kot oni. Servis Honda podpirajo z visoko stopnjo znanja, ki ga stalno izpopolnjujejo. Njihova ekipa je zanesljiva, strokovna in prilagodljiva ter se spopada z vsemi vidiki dela. Zato vam ponujajo, da zaupate njihovemu servisu za vaše vozilo. Za njih je pomembno, da vaše vozilo zadrži optimalno stanje, zato se potrudijo, da se vam oglasijo v kratkem in da se dogovorite za termin za servis Honda vozila ter podrobnosti. Verjamejo, da bo njihov Honda servis zadovoljil tudi vas in da mu boste zaupali za vaše vozilo za celotno življenjsko dobo. Poskrbeli bodo za preventivne preglede, popravila, redno vzdrževanje in odpravo napak, vse to na vrhunski ravni. Podajte jim nekaj osnovnih podatkov o vašem vozilu, oni pa se bomo potrudili, da se vam oglasijo v najkrajšem možnem času, da se dogovorite za servis Honda vozila. Oglejte si tudi, kje se nahajamo – zemljevid.

Servis Honda
Honda servis zagotavlja zaupanja vredno in strokovno opravljeno storitev.

Hondini standardi kakovosti: zavezanost k 120% brezhibnosti proizvodov

Honda je zavezan k visoki kakovosti svojih proizvodov. Ustanovitelj Soichiro Honda je dejal, da se morajo zavzemati za kakovost proizvodov na 120% ravni. 99% brezhibnih proizvodov se morda zdi dovolj, vendar še vedno pomeni, da ima 1% kupcev proizvod z napako. Honda se zato trudi, da bi bili vsi proizvodi brezhibni in presegli pričakovanja kupcev. To je tisto kar jih opredeljuje. Honda skrbno spremlja kakovost svojih proizvodov, od razvoja do prodaje in poprodajnih storitev. Uvaja globalne standarde kakovosti, da zagotavlja visoko kakovost vseh svojih proizvodov, ne glede na kraj nakupa. Pod vodstvom vodilnih delavcev, njihovi proizvodni obrati po vsem svetu nenehno delajo na uskladitvi proizvodov, storitev in logistike s standardi, hkrati pa skrbijo, da preprečijo ponavljanje znanih problemov in zagotavljajo kupcem proizvode najvišje kakovosti.

Proces snovanja in razvoja za izboljšanje kakovosti proizvodov pri Hondi

Honda se zavezuje k stalnemu izboljševanju kakovosti svojih proizvodov. To dosegajo z zbiranjem podatkov o kakovosti od kupcev po vsem svetu, nato pa s pomočjo analize in ukrepi za izboljšanje kakovosti. V Centru za inovacijo kakovosti v Tochigiju se zbirajo podatki o kakovosti iz vsega sveta in posredujejo analize in predlogi oddelku za načrtovanje, ki nato izboljšuje osnove kakovosti. Podjetje se trudi razumeti potrebe kupcev, predvideti in preprečiti probleme s kakovostjo ter s tem izboljšati kakovost proizvodov.

Honda vedno temeljito preučuje potrebe kupcev pri razvoju svojih proizvodov, in se trudijo, da jim zagotovijo funkcionalnost, varnost in visoko raven kakovosti. Za doseganje tega cilja, imamo proces snovanja in razvoja, ki se začne z zbiranjem podatkov o potrebah kupcev in se nadaljuje s pripravo skic delov in vozil. Prototipi vozil so podvrženi vrsti preskusov kakovosti in varnosti. Sestanki za oceno kakovosti se izvajajo na vsaki stopnji razvojnega procesa, da potrdijo dosežene ravni kakovosti načrta. Ko se proizvodnja začne, se kakovost zagotavlja v vsaki proizvodni fazi z optimizirano pripravo tehnologije proizvodnje in kontrolo zanesljivosti proizvodne tehnologije. Pred začetkom množične proizvodnje na montažni liniji, prototipe podvržejo preskusu vzdržljivosti in nato podvržejo kontroli med popolnim razstavljanjem. Prav tako, izvajajo tudi presoje kakovosti dobaviteljev vseh delov. Skupaj je njihov glavni cilj zagotavljanje visoke kakovosti proizvodov, ki temelji na varnosti in izpolnjuje potrebe kupcev.

Proizvodnja je ključnega pomena za kakovost proizvodov. Honda se trudi zagotavljati visoko kakovost svojih proizvodov skozi celoten proces proizvodnje. Za začetek, deli, ki jih dobavljajo zunanji dobavitelji, so podvrženi temeljiti kontroli kakovosti, da se zagotovi, da so vsi deli, ki se uporabljajo v proizvodnji, v skladu s standardi Hondine kakovosti. Za proizvodnjo vozil, v zadnji fazi proizvodnje so vsa vozila podvržena temeljitim pregledom, da se zagotovi, da so v skladu s standardi kakovosti. Honda tudi razvija opremo za nadzor kot tester na koncu montažne linije za elektronske sisteme krmiljenja, in pred pošiljanjem izvede vse ustrezne ukrepe za preprečevanje poškodb med prevozom. V prodajni in poprodajni fazi so vozila pregledana in pripravljena s strani trgovca.

Servis Honda
Obiščite Honda servis in se prepričajte o kvaliteti naših originalnih nadomestnih delov.

Honda ponuja napredne proizvode za zaščito okolja

Honda je s svojimi izdelki, namenjenimi mobilnosti, osredotočena na izboljševanje kakovosti življenja ljudi, vendar hkrati razmišlja tudi o okoljski odgovornosti. Proizvajajo proizvode, ki zmanjšujejo okoljske obremenitve, kot so napredne hibridne in električne pogonske sisteme, ki porabljajo manj goriva in proizvajajo manj emisij. Honda tudi razvija tehnologije, ki izkoriščajo obnovljive vire energije, kot so sončna in vetrna energija, da bi zmanjšala svoj vpliv na okolje. Poleg tega Honda izvaja različne človekoljubne pobude, kot so programi za trajnostno gradnjo in ohranjanje okolja, da bi prispevala k uresničevanju ciljev trajnostnega razvoja. Namen Honde je zagotoviti zadovoljstvo v mobilnosti za prihodnje čase, ki bo skladno z okoljem in potrebami družbe.

Honda se trudi spremeniti ekološko tehnologijo s razvojem novih proizvodov za mobilnost, ki so privlačni, funkcionalni in hkrati manj škodljivi za okolje. To dosegajo z zniževanjem porabe goriva bencinskih motorjev, razvojem hibridnih vozil z visoko učinkovitostjo goriva, dizelskih vozil z izjemno ekonomičnostjo ter vozil na gorivne celice z najsodobnejšo čisto tehnologijo. Poleg tega Honda razvija tudi proizvode, ki uporabljajo obnovljive vire energije, kot so bioetanol iz neužitne riževe slame in kogeneracijski sistemi, ki izkoriščajo zemeljski plin za proizvodnjo elektrike in tople vode. Honda je tudi podjetje, ki se je odločilo za proizvodnjo sončnih zbiralnikov z vizijo postavitve na vsako streho. V kontekstu odgovornosti proizvajalca proizvodov za mobilnost, ki porabljajo energijo, Honda razvija sisteme za proizvodnjo energije za prihodnost.

Razlogi zaradi katerih lahko zaupate Honda servisu

Njihovi tehniki in serviserji so usposobljeni in certificirani po standardih Hondinega podjetja, da vam zagotavljamo najvišjo kvaliteto storitev. Nenehno spremljajo in nadgrajujejo njihove postopke in opremo, da so vedno na vrhu tehnologije in vam zagotavljajo najboljšo možno storitev. Za servis Honda vozila se lahko udobno dogovorite za termin in opravljeno storitev preko spleta ali po telefonu, da vam ne bi bilo potrebno preživeti časa čakanja v poslovalnici. Ko pripeljete vaše vozilo na servis, vam lahko ponudijo tudi nadomestno vozilo, če vaše vozilo potrebuje nepričakovano popravilo. Servis Honda vozila je opremljen z udobnimi prostori, kjer se lahko počutite kot doma medtem ko se vaše vozilo servisira. Njihovi serviserji vam ponujajo vse vrste storitev, od rednega vzdrževanja, do popravil, odpravljanja napak, karoserijskih popravil in garancijskih popravil. Njihova transparentnost je temelj njihovega poslovanja, zato vam bodo vedno razložili račun in opravljeno delo. V servisni knjižici vašega vozila bo vstavljen Hondin žig, ki zagotavlja, da je bilo vaše vozilo servisirano z originalnimi nadomestnimi deli in tehnično ustrezno. Pri njihovih serviserjih si lahko zaželite popravilo po meri, ki bo odgovarjalo vašim potrebam in željam. Ob nakupu nove Honde lahko dobite tudi podaljšano jamstvo (3+2), ki vam bo zagotavljalo večjo varnost in mirnost v primeru napak na vašem vozilu.

Avtor prispevka: