Prodaja avtodomov

Prodaja avtodomov zares vrhunske kakovosti

Avtodomi so vse bolj priljubljeno prevozno sredstvo za dopust. Počitnice v avtodomu, ki odkljukajo vse vaše želje, pa si lahko zagotovite le z avtodomom vrhunske kakovosti. Prodaja avtodomov pri Carthago Slovenija je široka, saj lahko izbirate med različnimi modeli in velikosti, kjer zagotovo najdete sebi primernega, pa če potujete sami, v paru ali z družino oz. prijatelji. Avtodom bo namreč za obdobje počitnikovanja nadomeščal vaš dom, zato se morate notri počutiti udobno in varno, da bodo dnevi prijetni in se jih boste z veseljem spominjali.

Prodaja avtodomov pri Cartago Slovenija

Pri Carthago Slovenija je prodaja avtodomov, ki so najboljše kakovosti, na prvem mestu. Čeprav se avtodomi razlikujejo med seboj glede na velikost in nekatere dodatke, pa je osnova vseh Carthago avtodomov enaka. Vsi avtodomi strmijo k enotnemu cilju in sicer, da se potniki počutijo, kot da so vstopili v hotel s petimi zvezdicami na kolesih. Postavitev elementov cilja na to, da je izkoristek prostora najboljši, materiali pa so trpežni, udobni in enostavni za vzdrževanje. Celotna notranja oprema oddaja občutek domačnosti, z vgrajenimi svetili in reflektorji, ki ustvarijo prijeten ambient in poskrbijo, da je vsak kotiček avtodoma primerno osvetljen.

Glavni del avtodoma Carthago predstavlja jedilni prostor z veliko mizo in udoben kavč, kjer se lahko spočijete. Potem je vsak avtodom še opremljen s spalnimi površinami, ki se razlikujejo glede na model avtodoma. Da boste lahko pripravljali obroke, imajo avtodomi tudi manjšo ali večjo kuhinjo in sanitarne prostore. Ena večjih prednosti pri avtodomih Carthago je prostor za shranjevanje. Vsak kotiček je izkoriščen, da vam za počitnice res ne bo treba paziti, koliko prtljage spakirate. Vsi avtodomi imajo dodatne prostore za shranjevanju tudi spodaj, kjer lahko pri nekaterih modelih spravite tudi kolesa.

Prodaja avtodomov Carthago različnih vrst

Glavna razlika, ko se odločate za avtodom je, kakšne vrste avtodoma boste kupili. Načeloma gre za dve vrsti, ko je omenjena prodaja avtodomov, in sicer integriran in polintegriran avtodom. Ko se govori o integriranem vozilu, gre za avtodom, kjer je voznik povezan in ima stik z ostalimi potniki. Tak avtodom izgleda kot nekakšen avtobus. Prodaja avtodomov take vrste je največkrat namenjena družinam in večjim skupinam potnikov, ki želijo med vožnjo ohraniti stik. Pri takih avtodomih je izkoristek prostora najboljši, saj se navadno lahko voznikov in sovoznikov sedež zavrti in se ga uporablja tudi takrat, ko se ne vozite.

Potem pa so tu še polintegrirani avtodomi, ki na videz najbolj spominjajo na kombi. To pomeni, da je voznikova kabina ločena od bivalnega prostora. Taki avtodomi so navadno manjših dimenzij v primerjavi z integriranimi in ni tako velikega izkoristka prostora. Prodaja avtodomov take vrste pride največkrat v poštev za posameznike ali pare, ki želijo ločen vozni in bivalni prostor.

Integrirana vozila

Pri Carthago Slovenija je prodaja avtodomov integrirane vrste najbolj široka. Izbirate lahko med šestimi modeli, kjer ima vsak svoje prednosti. Načeloma je notranjost pri vseh modelih približno enaka in vsi so opremljeni s kakovostnimi elementi in s prostorsko razporeditvijo, kjer je izkoristek prostora največji. Pri Carthago avtodomih lahko za podvozje izbirate med Fiat Ducato ali Mercedes-Benzom. Obe vrsti podvozja sta izdelani po najnovejših postopkih, tako da sta oba varčna in zmogljiva. Pri obeh so izpopolnjeni tudi varnostni in asistenčni sistemi, ki omogočajo, da bo vožnja varna, pa če ste začetnik ali pa že izkušenj voznik.

Model C-Compactline spada med najlažje avtodome v svoji kategoriji, kljub temu pa mu ne primanjkuje pri opremi. Dolžina teh avtodomov je manj kot 7 m, širina pa ne presega 2,12 m. Podvozje pri tem modelu je izključno Fiat Ducato, ki ima vse sisteme za varno vožnjo.

Za avtodom C-Tourer je značilno, da je lahek model in športne oblike, tako da je vožnja z njim preprosta, kljub temu pa ima spalnega prostora za tudi do pet oseb, kar pomeni, da je izkoristek prostora odličen. V takem avtodomu je prostor za shranjevanje zelo dobro izkoriščen in v garaži je prostor celo za skuter.

Avtodomi Chic C ali E Line spadajo med avtodome z elegantnimi linijami. Prodaja avtodomov te serije je namenjena osebam, ki želijo na potovanju res izkusiti udobje. Generalno je podvozje Fiat Ducato čeprav se lahko odločite tudi za zmogljivejšo Mercedes-Benz šasijo.

Prodaja avtodomov Chic S-Plus je namenjena tistim, ki želijo za svoj avtodom še boljšo zmogljivost. Pri takem avtodomu je pogon tudi na zadnjih, dvojnih kolesih. Ta avtodom bo za udobje poskrbel z dvojnim učinkom talnega ogrevanja, tako da lahko potujete tudi v hladnejših mesecih.

Avtodom Liner-for-two spada med največje avtodome, saj ima koncept štirih sob. Izjemno zmogljiv in s polno opremo, vseeno pa z dolžino manj kot 8 m.

Polintegrirana vozila

Prodaja avtodomov v polintegrirani obliki je namenjena osebam, ki želijo potovati v manjših skupinah, vseeno pa želijo v prostoru eleganco in udobje. Navadno je pri teh vrstah avtodomov ležišč za dve osebi, ki se jih lahko po želji nadgradi. Tako kot pri integriranih vozilih, se glede na model lahko odločate za podvozje znamke Fiat Ducato ali Mercedes-Benz. Oba modela v tem sklopu, C-Tourer T in Chic C-Line T pa sta po lastnostih, razen voznikovega dela, na enaki stopnji kot integrirani

Avtor prispevka: