najboljši družinski avto 2020

Ali vas zanima, kateri je najboljši družinski avto v letu 2020?

Izbira družinskega avtomobila je dandanes vse prej kot lahka naloga, saj je na tržišču cela množica avtomobilov, ki bolj ali manj uspešno izpolnjujejo kriterije družinskega avtomobila. Seveda je med zahtevami na prvem mestu varnost celotne družine med vožnjo, veliko prednost predstavlja več prostora in odlagalnih površin, številne otrokom prijazne lastnosti kot so senčniki, zatemnjena stekla, priključki za predvajanje glasbe ipd., nenazadnje pa igra pri izbiri pomembno vlogo tudi cena avtomobila. In kateri je najboljši družinski avto 2020, ki izpolnjuje vse te zahteve in obenem ponuja še več?

Mi smo izbrali družinski avtomobil Volvo V60

To je družinski karavan, ki se ponaša s kar 529 litri prostornine prtljažnika, zato je idealna izbira za manjše in večje družine, saj lahko vanj spravite prav vse potrebščine za nego in igro otrok, kamorkoli se boste odpravili. Najboljši družinski avto 2020 je opremljen z napredno varnostno tehnologijo, s katero je poskrbljeno za brezskrbno potovanje vseh v avtomobilu, obenem pa nudi visoko stopnjo udobja tudi v več ur trajajočih vožnjah. Je kar 13 cm daljši od svojega predhodnika, zato ima potniška kabina veliko prostora pri kolenih, dodatni centimetri pa so pametno izkoriščeni tudi pri prtljažnem prostoru.

Več kot opazen je tudi njegov dizajn, saj je brez ostrih robov in torej ne spominja na škatlo kot njegovi predhodniki. Zadnji del avtomobila ima ravno streho, zaradi česar je izkoristek prtljažnega prostora še večji, oblika avtomobila je aerodinamična, zato je manjša tudi poraba goriva. Naziv najboljši družinski avto 2020 si Volvo V60 zasluži tudi zato, ker ima povsem enostavno pritrjevanje otroških sedežev, s čimer lahko pozabite na zamudno nameščanje in premikanje otroških sedežev, za kar poskrbijo posebna sidrišča. V avtomobilu je vgrajen vsestransko uporaben, pregleden in praktičen informacijsko-zabavni sistem na 9-palčnem zaslonu, s katerim se lahko povežejo tudi pametni telefoni, tako da celotni družini na popotovanju nikoli ne bo dolgčas, ima pa tudi možnost povsem individualnih nastavitev.

Družinski avtomobil, ki prepriča

Najboljši družinski avto 2020 se lahko pohvali s prelepim in dovršenim dizajnom, popolno varnostjo, z razkošjem in udobjem ter praktičnostjo, kar so glavne odlike družinskega avtomobila. Pomembno je, da pri izbiri družinskega avtomobila niste pozorni le na znamko vozila in prestiž, ki ga ta prinaša, temveč se osredotočite na stvari, ki jih ponuja avtomobil – ne samo, da prevaža potnike in prtljago, k njegovi dodatni vrednosti bodo prispevali najsodobnejši varnostni sistemi in prilagojenost tudi mlajšim potnikom oz. članom družine, s čimer bo vsaka vožnja prava avantura, ki se je bo veselila prav vsa družina.

Avtor prispevka: