Kateri je najvarnejši otroški štirikolesnik na bencin?

Otroški štirikolesnik na bencin je za otroke atraktivno darilo in igrača, ki otroka že pripravlja na sposobnost obvladovanja bencinskih vozil. Te veščine mu lahko pridejo kasneje v življenju prav, tako na cesti, kot tudi, če se bo kdaj odločil biti profesionalni voznik.

Starši se seveda logično takoj vprašajo, kaj pa, če ta igrača ni varna? Otroški štirikolesnik na bencin je lahko varno otroško vozilo ob upoštevanju nekaterih pravil varne vožnje. Nekatere znamke pa so bolj poskrbele za varnost, kot druge. Ko iščete varno otroško vozilo na bencin, potem se ozrite za takimi, ki lahko po potrebi omejijo hitrost, imajo varnostni trak za zaustavitev v sili ali možen izklop ter kakovostne zavore spredaj in zadaj. Varni vozili, glede na naštete kriterije, sta na primer znamki SIOS in Speedy.

 

Želite poslati povpraševanje za otroški štirikolesnik? Pustite svoje podatke v obrazcu spodaj in poslali vam bomo najboljšo ponudbo:

  Otroški štirikolesnik na bencin znamka ATV

  Otroški štirikolesnik na bencin znamke ATV Mini XL Cobra 49CC ima dvotaktni 1 kW močan motor z delovno prostornino 50 cm3. Poganja ga bencinska mešanica. Vžiga se ga lahko na dva načina, na poteg z rokami ali pa na električni vžig z daljincem. Ima hupo in sprednji žaromet. Za varnost je poskrbljeno tako, da se v primeru padca motor samodejno izklopi zaradi vgrajene varnostne vrvice.

  Ta otroški štirikolesnik na bencin se ponaša z velikimi kolesi, zaradi katerih je varen in stabilen, ublaži pa tudi tresljaje in pritisk na otroško hrbtenico. Primeren je za otroke od 4 leta starosti naprej. Ima 12 mesečo garancijo, cena pa se giblje od 280 do 480 Eur, odvisno od letnika izdelave. Možen je odkup staro za novo, kredit in dostava na dom. Zagotovljena sta tudi servis in rezervni deli.

   

  Otroški štirikolesnik na bencin Mini Moto SIOS 49

  Otroški štirikolesnik na bencin znamke Mini Moto in model SIOS 49 63CC poganja dvotaktni 1 kW motor prostornine 49 cm3. Ima centrifugalno sklopko, ki pomaga pri vožnji na klancu ter uravnava možnosti zdrsa. Doseže hitrost do 50 km/h. Menjalnik ja avtomatski, pogon pa deluje s pomočjo verige. Vžig je ročen na poteg. Uporablja kateri koli oktanski bencin. Rezervoar drži 2.5 l bencina. Zavore so na jeklenico, sprednje zavore je potrebno dokupiti, dodatna oprema stane 50 Eur. Spredaj in zadaj ima vzmeti za blaženje udarcev in tresljajev. Teža vozila je 29 kg, nosilnost vozila pa je do 35 kg, zato je primeren za otroke od 6-8 let, ki so manjše postave. Vgradi se lahko varnostni trak za izklop v sili in ročico plina z nastavitvijo omejitve hitrosti. Cena vozila z dodatki je 360 Eur.

  Otroški štirikolesnik na bencin Mini Moto Speedy

  Otroški štirikolesnik na bencin Mini Moto Speedy 3G8 RS spada med Enduro Cross vrsto. Ima štiri taktni motor, ki je zračno hlajen, njegova moč je 7 kW, delovna prostornina pa 125 cm3. Ima tri hidravlične disk zavore ter nastavljive amortizerje, ki blažijo udarce glede na težo voznika. Ima pol avtomatsko 3 stopenjsko prestavljanje, prestavi se lahko tudi v vzvratno vožnjo. Izpušni sistem je dvojni. V sili ima možnost zaustavitve in zmanjšanja plina. Doseže do 55 km/h. Poganja ga bencin, rezervoar pa ima prostornino 2.5 l. Ima električni vžig in priročno vtičnico za polnjenje elektrike. Teža je 105 kg, njegova nosilnost pa do 100 kg. Za to vozilo boste odšteli 750 Eur.

   

  Written by