avtoprevleke po meri

Zakaj se odločiti za avtoprevleke izdelane po naročilu?

Le kaj je lepšega kot se usesti v pravkar kupljeno novo vozilo, brez praske, brezhibno čisto in pripravljeno za prvo vožnjo – še lepše je, če tako ostane tudi po nekaj mesecih ali letih uporabe, ko se na njem navadno že začnejo kazati prvi znaki obrabe. A to lahko preprečite tako, da sedeže, ki so najbolj izpostavljeni obrabi, zaščitite z avtoprevlekami, izdelanimi po naročilu. Te bodo vaše sedeže zaščitile pred umazanijo, zbledelostjo zaradi izpostavljenosti sončni svetlobi in drugimi madeži. Avtoprevleke po meri so iz več razlogov dodatna oprema avtomobila, ki bi jo morali nujno privoščiti svojemu jeklenemu konjičku.

  • Avtoprevleke po meri se popolnoma prilegajo dimenzijam sedežev, zato je sedenje na sedežih med vožnjo pravi užitek. Tako lahko pozabite na gubanje ali premikanje prevlek pod vami, saj so po meri izdelane prevleke nepremične, krojene po linijah sedeža in šivane z mislijo na vsak detajl. Izdelane so za vsako znamko in model avtomobila posebej, kar omogoča izris prevlek z računalniškimi programi in njihovo oblikovanje na računalniškem krojaškem stolu CAD/CAM.

 

  • Barve in materiali, iz katerih so prevleke, so veliko bolj kakovostni in odporni na svetlobo, UV žarke, na spremembe temperatur in se tudi ne krčijo kot običajne univerzalne prevleke. Materiali so opremljeni s posebnimi certifikati, ki zagotavljajo njihovo kvaliteto tudi po večletni uporabi. Avtoprevleke po meri lahko preprosto snamete in operete v pralnem stroju in tudi po tem se bodo natančno prilegale sedežem vašega vozila.
  • Izbirate lahko med številnimi barvami, vzorci, materiali in vrstami tkanin ter naročite prevleke, ki bodo notranjost vašega vozila poživile in ga naredile še bolj privlačnega na pogled. Lahko se poigrate z detajli, si zamislite dekorativni dvojni šiv, si v prevleke date izvesti logotip, imena, inicialke ali kako drugo podrobnost povsem po vaših željah. Njihova precizna izdelava bo v vaš avtomobil vnesla prestiž in eleganco, lahko pa se odločite za bolj športen stil – izbira je popolnoma vaša.
  • Avtoprevleke, izdelane po meri, so popolno zagotovilo za udobje v vseh letnih časih – poleti vas bodo prijetno ohladile, saj odlično absorbirajo znoj, zato bo vožnja sproščena, ne da bi imeli občutek, da se lepite ne sedež. Pozimi pa bodo s svojo teksturo vaše telo prijetno ogrela, saj imajo temperaturne izolacijske sposobnosti, s katerimi je uravnavanje temperature telesa povsem enostavno.

Avtoprevleke po meri so prava izbira za vse, ki si želite, da so sedeži v vašem avtomobilu vedno v brezhibnem stanju in se ujemajo s celotnim interierjem vozila. Nepogrešljive so tako s praktičnega kot vizualnega stališča, z njimi pa boste tudi občutno podaljšali življenjsko dobo avto sedežev.

Avtor prispevka: